Single Product

We just want to provide you good wine

Similar products

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
Et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud.

Biletele X – ADULTS Only

99,00 lei
Strict celor peste 18 ani. Descopera Biletele X - jocul conceput special pentru o seara incredibila intre adulti. Ingrozitor de indecent si mult prea distractiv. MĂRIMEA cutiei nu contează! Ce trebuie sa faci? STRÂNGE MINIM 4 PRIETENI, alegeți și scrieți "bilețele X" (strict cuvinte indecente) cu care vreți să jucați și  parcurgeți cele 4 etape ale jocului: descriere în 3 cuvinte, descriere într-un singur cuvânt, mima și zgomot. Jocul este extrem de simplu și vă trebuie tot talentul pentru a vă ajuta partenerii de echipa să ghicească cât mai multe “bilețele X” în cele 4 runde. Experiența jocului va fi diferită de fiecare dată.

Biletele Original

99,00 lei
BILEȚELE este primul joc de societate cu gameplay personalizat de jucători. Va pune în evidență jucătorii combinând elemente precum: vocabular, descriere verbală, mima, memorie și cel mai important, personalitate. DISTRACȚIE URIAȘĂ ÎNTR-O CUTIE MICĂ! STRÂNGE MINIM 4 PRIETENI, alegeți și scrieți "bilețele" cu care vreți să jucați și parcurgeți cele 4 etape ale jocului: descriere în 3 cuvinte,descriere într-un singur cuvânt, mima și zgomot. Jocul este extrem de simplu și vă trebuie tot talentul pentru a vă ajuta partenerii de echipa să ghicească cât mai multe “bilețele” în cele 4 runde.  

Biletele KIDS

99,00 lei
Bilețele KIDS este primul joc de societate cu gameplay personalizat de de jucători - copii. Recomandat copiilor de peste 5 ani. Va pune în evidențăpersonalitatea fiecărui copil combinând elemente precum: descriere verbală, mima, sunete și mai important, memorie. Jocul este extrem de simplu, bazat pe "bilețele" cu un singur cuvânt, puse la dispoziție de joc dar alese de copii, la care se adaugă "bilețele" scrise de copii. ÎNGROZITOR de EDUCATIV, într-o cutie mică! Dezvoltă: vocabularul, capacitatea de comunicare și decizie, jocul în echipa și imaginația copiilor. Copiii își vor folosi tot talentul pentru a-și ajuta partenerii de joc să ghicească cuvintele de pe “bilețele”în cele 4 runde. Experiența jocului va fi educativă și diferită de fiecare dată.